A liverpooli tinédzser legyőzte Cristiano Ronaldót - videó

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo acknowledges the public at the end of the Italian Cup (Coppa Italia) semi-final first leg football match AC Milan vs Juventus Turin on February 13, 2020 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)
Vágólapra másolva!
A házi karanténban lévő Cristiano Ronaldo útjára indította a Living Room Cup kihívást a közösségi oldalán. Az ötszörös aranylabdás portugál 45 másodperc alatt 142 hasprést hozott össze felemelt lábakkal, majd arra kérte kollégáit és követőit, hogy csinálják utána és csatlakozzanak a #maradjotthon és a #mozogjotthon mozgalomhoz. A Liverpool 17 éves szélsője csatlakozott a felhíváshoz, és azon nyomban megdöntötte Ronaldo rekordját.

Cristiano Ronaldo a világ egyik legjobb formában lévő sportolója, akinek a testzsír-aránya mindössze 7%, míg az izomtömeg-aránya - az átlagos 46%-kal szemben - kereken 50 százalék. A 35 éves Ronaldo egy huszonéves élsportoló mutatóival rendelkezik, így óriási meglepetés, hogy a Liverpool játékosa, Harvey Elliott túlszárnyalta a portugál klasszist – persze, csak ami a haspréseket illeti. A 17 éves szélső 45 másodperc alatt 146 hasprést csinált meg, ezzel feladta a leckét Ronaldónak, hiszen köztudott, hogy nem tud belenyugodni a vereségbe.

„Ronaldo és Rio Ferdinand pingpongoztak, Rio legyőzte őz, mi pedig őrjöngtünk. Ezért

– mondta Ronaldo korábbi manchesteri csapattársa, a francia Patrice Evra.

A történetből kiindulva nem lenne meglepő, ha napokon belül Ronaldo újra jelentkezne, és megdöntené Elliot haspréscsúcsát.