Társoldalunk:

A liverpooli tinédzser legyőzte Cristiano Ronaldót - videó

2020.04.07. 20:38

A házi karanténban lévő Cristiano Ronaldo útjára indította a Living Room Cup kihívást a közösségi oldalán. Az ötszörös aranylabdás portugál 45 másodperc alatt 142 hasprést hozott össze felemelt lábakkal, majd arra kérte kollégáit és követőit, hogy csinálják utána és csatlakozzanak a #maradjotthon és a #mozogjotthon mozgalomhoz. A Liverpool 17 éves szélsője csatlakozott a felhíváshoz, és azon nyomban megdöntötte Ronaldo rekordját.

Cristiano Ronaldo a világ egyik legjobb formában lévő sportolója, akinek a testzsír-aránya mindössze 7%, míg az izomtömeg-aránya - az átlagos 46%-kal szemben - kereken 50 százalék. A 35 éves Ronaldo egy huszonéves élsportoló mutatóival rendelkezik, így óriási meglepetés, hogy a Liverpool játékosa, Harvey Elliott túlszárnyalta a portugál klasszist – persze, csak ami a haspréseket illeti. A 17 éves szélső 45 másodperc alatt 146 hasprést csinált meg, ezzel feladta a leckét Ronaldónak, hiszen köztudott, hogy nem tud belenyugodni a vereségbe.

„Ronaldo és Rio Ferdinand pingpongoztak, Rio legyőzte őz, mi pedig őrjöngtünk. Ezért Cristiano elküldte az unokatestvérét, hogy vegyen egy pingpongasztalt, majd két héten keresztül gyakorolt otthon. Majd visszatért és mindenki előtt legyőzte Ferdinandot"  – mondta Ronaldo korábbi manchesteri csapattársa, a francia Patrice Evra.

A történetből kiindulva nem lenne meglepő, ha napokon belül Ronaldo újra jelentkezne, és megdöntené Elliot haspréscsúcsát.