Vágólapra másolva!
A Barcelona és a brazil válogatott korábbi játékosa, Ronaldinho 1.6 millió dollárnak megfelelő óvadék ellenében távozhatott a paraguayi börtönből. Az ESPN beszámolója szerint Barbecue-partival, sírva búcsúztatták a rabtársai a korábbi világklasszis focistát.  

A lap úgy tudja, hogy a rabtársai még egy búcsúbulit tartottak Ronaldinhónak a távozása előtt. A brazil klasszis tiszteletére barbecue-partit rendeztek, és a búcsú is könnyesre sikerült. Az ESPN információja szerint Ronaldinho megígérte a korábbi rabtársainak, hogy meglátogatja őket, mielőtt visszatér Brazíliába. (A világbajnok focista, és bátyja, Roberto Assis, aki egyben a menedzsere is, egyelőre nem hagyhatja el az országot.)

Az aranylabdás brazil futballistát és testvérét március elején vették őrizetbe, mert a nevükre szóló, paraguayi keltezésű hamis útleveleket találtak náluk. A brazil hatóságok 2018 végén bevonták Ronaldinho útlevelét, mert nem fizetett be egy 2,5 millió dolláros bírságot.

A korábbi sztárlabdarúgó egy kaszinótulajdonos meghívására érkezett Paraguayba, ahol gyerekeknek szóló jótékonysági programon vett volna részt.