Társoldalunk:

Karanténba került az újpesti futball-legenda, Törőcsik András

2020.04.21. 07:18

A Honvéd Rehalbilitációs Intézetben kialakított karanténba került az Újpest korábbi 45-szörös válogatott csatárlegendája, Törőcsik András. 

A 64 éves korábbi labdarúgó az elmúlt években kétszer is agyműtéten esett át, évek óta a budakeszi Honvéd Rehabilitációs Intézet lakója, írja a Blikk. Itt egy barátja, a masszőr Pintér István tett nagyon sokat az állapotáért, együtt végezték a tornatermi edzéseket, és rendszeresen lejártak focizni a Pénzügyőr SE pályájára. A karantén miatt azonban ezekről most le kellett mondania Törőcsiknek, akiért aggódnak a hozzátartozók.

"Egy hónapja nem lehet hozzá bemenni, de ki sem jöhet a kórházból. Az első hetekben egyáltalán nem mozgott, csak az ágyban feküdt. Szerencsére most már a folyosóra kiviszik őt sétálni az osztályon dolgozó férfi ápolók, így minimális mozgásra van lehetősége – mondta a Blikknek Törőcsik Éva, a volt focista nővére. – Aggódunk persze, hogy visszaesik az állapota, noha az intézetben mindent megtesznek érte, nyugodt szívvel mondhatom, hogy jó kezekben van."