Vágólapra másolva!
Szexvideóval zsarolják Ezequiel Lavezzit, a Paris Saint-Germain és az argentin labdarúgó-válogatott korábbi támadóját.

A tavaly decemberben visszavonult támadó a Karib-szigeteken töltötte az utóbbi heteket brazil barátnőjével, Natalia Borgessel, így könnyen túltette magát a koronavírus-járvány miatti kötelező karanténon. Most azonban véget értek Lavezzi nyugodt hétköznapjai, ugyanis a The Sun értesülése szerint ismeretlen tettesek intim fotók és egy szexvideó közzétételével zsarolják a dél-amerikai szerelmespárt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

repost @natalia_borges

PochoLavezzi22argentina (@pocholavezzi22argenti) által megosztott bejegyzés,

A zsarolók állítólag felvételenként négyezer fontot (másfél millió forintot) kértek Lavezzitől, aki már utasította az ügyvédeit, hogy járnak a történet végére.

Egy párhoz közeli forrás azt állítja, hogy a zsarolók az Instagramon külön-külön írtak Lavezzinek és Borgesnek. Azt állítják, hogy rögzítették a beszélgetéseiket, és az együttléteiket is. Részletezték nekik a felvételek tartalmát, hogy bizonyítsák a hitelességüket.

A zsarolás után Lavezzi ügyvédei kapcsolatba léptek a számítógépes bűnözéssel foglalkozó argentin akciócsoporttal, így a történetnek még biztosan lesz folytatása.

A 35 éves Ezequiel Lavezzi 2013 és 2016 között négy bajnoki címet nyert a Paris Saint-Germainnel, 2008-ban pedig tagja volt az argentin válogatottnak, amely aranyérmet nyert a pekingi olimpián. Lavezzi 51-szer lépett pályára az argentin csapatban, közeli barátságban van Lionel Messivel.