Birkanyírásban is világklasszis a PSG sztárfocistája - videó

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (R) celebrates with Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani after scoring a penalty kick during the French Cup semi-final football match between Olympique Lyonnais (OL) and Paris Saint-Germain (PSG) at the Groupama Stadium in Decines-Charpieu, centraleastern France, on March 4, 2020. (Photo by Philippe DESMAZES / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain támadója, Edinson Cavani a koronavírus-járvány miatt a szülővárosában, az uruguayi Montevideóban van március óta. A világklasszis támadó nem a lábát lógatja otthon sem, keményen dolgozik egy gazdaságban.

Cavani életének nagy részét egyelőre nem a labdarúgás teszi ki, de így is edzésben maradt a csatár. Ha kell, akkor füvet kaszál, borjút etet, vagy éppen birkát nyír a 33 éves focista.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Trabajando “abdominales oblicuos”

Edinson Cavani (@cavaniofficial21) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ayudando ...

Edinson Cavani (@cavaniofficial21) által megosztott bejegyzés,

A francia lapok szerint az uruguayi játékos várhatóan június 16-án tér vissza Párizsba, csak néhány nappal az előtt, hogy 22-én folytatódik a munka a klubnál.