Társoldalunk:

Folyamatosan ajánlatokkal bombázzák az egyik legszebb orosz sportolót - fotók

2020.06.27. 12:18

Az orosz távolugró, a 29 éves Darija Klisina világbajnoki ezüstérmes, de nyert ifjúsági vb-t és Európa-bajnokságot és többször lett fedett pályás Eb-győztes is. Ma az Egyesült Államokban él, hogy még tovább tudjon fejlődni.

Klisina sportpályafutása mellett hamar felfigyeltek természetes adottságaira is, rendszeresen kap modellkedéssel kapcsolatos ajánlatokat is.

Darija Klisinára hamar felfigyeltekForrás: instagram.com/dariaklishina

„Tizennégy éves voltam, amikor először kerestek meg azzal, hogy modellkedjek. Magas voltam és vékony, ideális alkat" – mondta egy interjúban Klisina.

Darija KlisinaForrás: instagram.com/dariaklishina

„Nem különösebben érdekelt a dolog, mert a sport jobban foglalkoztatott. Ma már vannak szponzori felkéréseim is, amiket szívesen vállalok, érdekes ez a fajta munka is. Már nem vagyok tini, komoly sportmúltam van, az embereket érdekelheti a történetem" – mondta az atléta, aki Atlantában él, de a koronavírus miatt nem tudja megszokott életét élni. Nem tud a pályán edzeni és versenyek sincsenek idén nyáron.

Darija KlisinaForrás: instagram.com/dariaklishina

„Több időm van foglalkozni a közösségi oldalaimmal, de az sem mindig öröm. Sokféle ajánlatot kapok, amire nem vagyok kíváncsi, de ez is benne van a pakliban" – mondta Klisina.

Darija Klisina a riói olimpiánForrás: Sputnik via AFP/Alexey Filippov