Egy Pokémonra hasonlít a Dortmund új meze - videó

Borussia Dortmund, Erling Haaland
(FILES) In this file photo taken on February 22, 2020 Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland celebrates after scoring during the German first division Bundesliga football match Werder Bremen vs BVB Borussia Dortmund, in Bremen, northern Germany. - Marked by Bayern Munich's eighth consecutive success, the 2019-2020 Bundesliga will go down in history as a time of the coronavirus crisis and messages from major clubs against racism, following the death of George Floyd in the USA. (Photo by Patrik Stollarz / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
Bemutatta új mezét a Borussia Dortmund futballcsapata a 2020-21-es szezonra. A Bundesliga ezüstérmese mezszponzort cserélt a következő évad előtt: az 1&1 Ionos nevű technológiai vállalat a 2007 óta a klub szerelésén lévő Evonik helyét vette át.

Ha jobban szemügyre vesszük a fekete mintákat, akkor azokról eszünkbe juthat egy Pokémon. Azt azért nem állítjuk, hogy a tervezők a japán rajfilmsorozat egyik szereplője adta az ihletet, de a hasonlóság szemet gyönyörködtető.

Egy Pokémonról mintázhatták a Borussia Dortmund új szerelését Forrás: Pokémon

Ahogyan az utolsó képen is látszik, a dortmundiak meze csak apró válozásokon esett keresztül az elmúlt tíz esztendőben. Ettől függetlenül már várjuk, hogy Erling Haalandék pályára lépjenek benne.