Társoldalunk:

Újra letartóztathatják a péniszét mutogató Conor McGregort

2020.09.16. 07:55

A UFC korábbi két súlycsoportos világbajnokát Korzikán tartóztatta le korábban a francia rendőrség magamutogatás és nemi erőszak vádja miatt.

A 32 éves balhés ír szupersztár két napot töltött előzetesben, mielőtt elengedték volna. A vádirat szerint egy helyi bárban egy egész estét követő italozás után a mellékhelyiségre menet egy házas asszonynak mutogatta a nemi szervét és erőszakoskodott vele.

A ketrecharctól júniusban visszavonult sportoló tagadja az ellene felhozott vádakat és egy, már törölt közösségi média posztjában ezt írta:

„Sosem ölném meg magam, nem számít, hogy mennyien szeretnék...Harcolni fogok! És még csak a harcom elején tartok! Mindegyik múltbeli incidens kapcsán meglátjátok! Nem lesznek elfelejtve! Nem fogom megengedni ezeknek az embereknek, hogy megvádoljanak, aztán eltűnjenek a sötétségben, hogy megpróbálják másnak is tönkretenni az életét!"

A hatóság emberei most videó felvételeket vizsgálnak az eset kapcsán és egyéb bizonyítékokat, és ha úgy alakul, akkor újra lecsukhatják McGregort. Az ír akkor is rosszul jár, ha kiderül, hogy ártatlan, mert a botrány miatt a monacói hercegné stábja már lemondta a korábbi bajnokkal tervezett közös jótékonysági akcióját.