Társoldalunk:

A Roma legendájának hangja ébresztette fel a kómából a 19 éves nőt

2020.09.25. 11:00

Nem akármilyen csoda történt Olaszországban. Egy szörnyű autóbalesetet követő hosszú kómának egy Francesco Totti által küldött videó üzenet vetett véget.

Ilenia Matilli még 2019 decemberében ment el a barátaival szórakozni Olaszországban. Az este végén kocsival indultak haza, azonban az autójuk egy fának ütközött. A sofőr, Ilenia barátja a helyszínen szörnyethalt, míg a 19 éves AS Roma szimpatizáns nőt mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

Mivel a fejsérülése rendkívül súlyos volt, mesterséges kómába helyezték az orvosai. Ez már több mint kilenc hónapja történt, azóta a szülei folyamatosan a lányuk mellett voltak, sokszor az AS Roma klubhimnuszát játszva az ágya mellett. Aztán egyik nap a fővárosi együttes legendás csapatkapitányától, Francesco Tottitól jött egy videó üzenet az alábbi szöveggel: „Ilenia, ne add fel, meg fogod csinálni, mi mind veled vagyunk!"

Miután meghallotta a neki szóló üzenetet, a 19 éves nő felébredt a kómából. A szülők rendkívül hálásak Tottinak, és ha lehet, személyesen is szeretnék neki megköszönni a segítséget.