A Roma legendájának hangja ébresztette fel a kómából a 19 éves nőt

Totti Hall Of Fame A.S. Roma Calcio di Squadra Champions League 2018-2019 Francesco Totti General News Match sportivo Real Madrid SPORT-ACTION Stadio UEFA Champions League FOOTBALL SPORT sports
Francesco Totti Hall of Fame before the UEFA Champions League match group G between AS Roma and Real Madrid FC at the Olympic stadium on november 27, 2018 in Rome, Italy. (Photo by Silvia Lore/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Nem akármilyen csoda történt Olaszországban. Egy szörnyű autóbalesetet követő hosszú kómának egy Francesco Totti által küldött videó üzenet vetett véget.

Ilenia Matilli még 2019 decemberében ment el a barátaival szórakozni Olaszországban. Az este végén kocsival indultak haza, azonban az autójuk egy fának ütközött.

A sofőr, Ilenia barátja a helyszínen szörnyethalt, míg a 19 éves AS Roma szimpatizáns nőt mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

Mivel a fejsérülése rendkívül súlyos volt, mesterséges kómába helyezték az orvosai. Ez már több mint kilenc hónapja történt, azóta a szülei folyamatosan a lányuk mellett voltak, sokszor az AS Roma klubhimnuszát játszva az ágya mellett. Aztán egyik nap a fővárosi együttes legendás csapatkapitányától, Francesco Tottitól jött egy videó üzenet az alábbi szöveggel:

„Ilenia, ne add fel, meg fogod csinálni, mi mind veled vagyunk!"

Miután meghallotta a neki szóló üzenetet,

A szülők rendkívül hálásak Tottinak, és ha lehet, személyesen is szeretnék neki megköszönni a segítséget.