Hatmeccses eltiltást kapott a meccs közben a pályára pisilő focista

firo: 09.09.2019 Football: Football Euro, Euro Qualification: Northern Ireland - Germany EC firo: 09.09.2019 Soccer: Football Euro Qualification: SPO Northern Ireland - Germany
firo: 09.09.2019 Football: Soccer Euro, Euro Qualification: Northern Ireland - Germany The corner flag at Windsor Park ahead of the UEFA European 2020 Qualifier, Overview, Stadium, Belfast | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Hatmeccses eltiltást kapott az Ír Futballszövetségtől Eoin Bradley, aki egy júliusi mérkőzésen a pályán végezte el a kisdolgát.

Az északír Colraine csatára a Ballymena United elleni kupaelődöntő hosszabbítása előtt érezte úgy, hogy könnyítenie kell magán, ennek érdekében pedig nem volt hajlandó befáradni a mosdóba, hanem a Windsor Park (itt játssza hazai meccseit az északír válogatott) gyepén tette, amit a természet megkívánt.

Bradley az 1-1-re végződő találkozón szabadrúgásból gólt szerzett, csapata azonban végül 11-esekkel vereséget szenvedett.

A csatár klubja – amelyik éppen a napokban írt alá újabb két évre szóló szerződést – nem fellebbez, elfogadták a szövetség döntését, amelyik indoklásában kimondta, hogy Bradley megsértette a játék méltóságát.