Társoldalunk:

Több mint kétszázmillió forintnyi értéket vittek el a betörők a mexikói bokszoló házából

2020.10.29. 18:08

A bokszvilág neves mexikói szereplőinek mostanában nem tanácsos otthon tartaniuk az értékeiket, ugyanis mind a WBC elnöke, Mauricio Sulaiman, mind a profi ökölvívó, Julio Ceésar Chávez Jr otthonában betörők jártak.

Az egyik legnagyobb hivatásos szervezet, a WBC (World Boxing Council) elnökének mexikói otthonából egy széfet és Sulaiman különféle holmijait vitték el, számol be a Profiboksz.hu.

Az ifjabb Chávez (a legendás, három súlycsoportban is világbajnoki övet szerző Julio César Chávez fia) Los Angeles-i otthonából szintén egy széfnek veszett nyoma, melyben ékszerek és luxus táskák voltak nagyjából 600 ezer dollár értékben, valamint több egyéb holmit is magukkal vittek a tetesek mintegy 150 000 dollár értékben. Az okozott kár így meghaladja a 230 millió forintot.

Julio César Chávez Jr. kezdheti elölről a gyűjtögetéstForrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

A TMZ amerikai bulvárportál információi szerint a tettesek a ház egyik fürdőszobájának ablakán keresztül jutottak be Chávezék otthonába.

Egyik házban sem volt otthon senki az ott lakók közül a bűntények idején. Érdekesség, hogy Chávez Jr neje egy kartell vezér fiának az özvegye. Gyanúsított még egyik esetben sincs.