Vágólapra másolva!
Zalánki Gergő, a Ferencváros vízilabda csapatának a játékosa júliusban szenvedett súlyos térdsérülést. A vb-ezüstérmes és Európa-bajnok magyar válogatott pólós nem tétlenkedett a kényszerpihenője alatt, ugyanis feleségül vette a barátnőjét, most pedig családalapításra készül.

A medencébe visszatérő Zalánki Gergő nem tagadja, hogy egyelőre még messze van a csúcsformától, de örül annak, hogy már társaival készülhet együtt.

„Csak a műtét kecsegtetett végleges gyógyulással, ezért nem is gondolkoztam sokáig rajta. Visszatérésemhez a gyógytorna számos kínzó és fájdalmas gyakorlatán keresztül vezetett az utam. Egyre erősebb vagyok, igaz, a műtött jobb térdem még nem százszázalékosan terhelhető" – mondta a Borsnak a Ferencváros játékosa.

Zalánki Gergő már a jövő évi olimpiára készül Fotó: Koncz Márton - Origo

A magyar válogatott pólós az operációja miatt nem játszhatt a Magyar Kupa-döntőben, ezért a mérkőzés napján feleségül vegye barátnőjét, Fruzsinát.

Zalánki Gergő úgy érzi, decemberben már újra a régi lesz, ami jó hír a Fradi-szurkolóknak, hiszen játékára és góljaira nagy szükség van, mert nehéz BL-csoportmeccsek várnak a zöld-fehérekre Budapesten.

„A lövőerőm visszaszerzése a következő feladatom,

elvégre a távoli bombákra nemcsak a Fradiban, hanem az olimpián is szükség lesz" – tette hozzá a magyar válogatott vízilabdázó.