Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában a Paksi FC hazai pályán 6-2-re legyőzte a Puskás Akadémia csapatát, a találkozó hőse pedig a négy gólt szerző Hahn János volt, aki 10-es osztályzatot kapott a Nemzeti Sporttól. A góllövőlistát vezető paksi támadó azonban nem elégszik meg ennyivel. Az őt edző Shane Tusup szerint Hahn mostantól kétszer olyan keményen fog dolgozni a sikerért.

A Paksi FC 25 éves támadója és Hosszú Katinka korábbi edzője (és volt férje) néhány hete kezdtek együtt dolgozni. Shane Tusup eddig nagyon elégedett Hahn Jánossal, akit egy igazi vadállatnak nevezett.

„Ez a srác egy igazi szörnyeteg. Miután négy gólt lőtt a hétvégi meccsen, és mindenki megőrülve hívta és üzent neki, azután, hogy

A legtöbb sportoló, ha ilyen számokat produkál, elkezd lazítani. Ez a srác az igazi! Nem tehetek róla, de továbbra is nagyon fogok neki drukkolni, hogy elérjen mindent, amit akar és még annál is többet! Büszke vagyok rád, tesó!" – írta Shane Tusup az Instagram bejegyzésében.

Hahn János a Borsnak elárulta, akkor kereste meg Tusupot, amikor megtudta, hogy Szoboszlai Dominikot is ő edzi.

Pszichésen is sokat segít, étkezési tanácsokat ad, hálás vagyok neki, mert sokkal erősebbnek érzem magam" – nyilatkozta a Paksi FC támadója.

Hahn János előtt legutóbb Bajzát Péter kapott 10-es osztályzatot a Nemzeti Sporttól. A korábbi kétszeres gólkirály 2011. november 26-án a Vasas ellen 5-1-re megnyert meccsen lőtt öt gólt a PMFC játékosaként.