Robert Lewandowski a járvány ellenére sem maradt Aranylabda nélkül - kép

fbl Horizontal
(FILES) This file photo taken on September 24, 2020 shows Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski celebrating after he scored an offside goal during the UEFA Super Cup football match between FC Bayern Munich and Sevilla FC at the Puskas Arena in Budapest, Hungary. - Champions League winners with Bayern Munich, Robert Lewandowski and Manuel Neuer are among the favourites for UEFA European Player of the Year award on October 1, 2020, which this year takes on a new prestige without the Ballon d'Or. (Photo by Attila KISBENEDEK / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
A koronavírus-járvány miatt nem osztják ki idén az Aranylabdát. A díjat a szakértők és a szurkolók nagy része szerint is a lengyel Robert Lewandowski érdemelte volna meg a legjobban 2020-ban. A Bayern München támadója, ha az igazit nem is, de egy ahhoz hasonlót így is kapott.

A lengyel rapper, Kuba Grabowski, vagy ahogy többen ismerik,

Quebonafide készített Robert Lewandowskinak egy Aranylabdát.

A honfitársa legalább egy kis mosolyt csalt az arcára a különleges ajándékkal, még ha az igazi trófeáról a járványhelyzet miatt le is maradt a klasszis csatár.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you @quebahombre for this great trophy you have built for me #RL9

Robert Lewandowski (@_rl9) által megosztott bejegyzés,

Lewandowski a Bundesligát, a Német Kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerte a Bayern Münchennel, ráadásul a 2019-2020-as idényben kimagasló teljesítménnyel rukkolt elő: 55 gólig jutott, ráadásul a BL-ben, a német bajnokságban és a kupában is gólkirály lett.