Az Arsenal sztárja betörte csapattársa orrát

fbl Horizontal
Arsenal's Brazilian defender David Luiz (L) reacts during the English Premier League football match between Aston Villa and Arsenal at Villa Park in Birmingham, central England on July 21, 2020. (Photo by Rui Vieira / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol élvonalban (Premier League) szereplő Arsenal futballcsapatánál kellemetlen incidens zavarta meg a válogatott szünetben is Londonban maradó játékosok egyik edzését.

A The Athletic cikke szerint a múlt hét pénteken tartott edzés végén a spanyol középpályás, Dani Ceballos meglehetősen felelőtlenül csúszott rá David Luiz lábára, amit a brazil védő annyira zokon vett, hogy a földről felpattanva, egy jól irányzott ütéssel betörte a fiatal spanyol orrát.

A feleket még az előtt szétválasztották, hogy Ceballos visszaüthetett volna, és hazazavarták őket. Három nappal később pedig az Arsenal edzőközpontjába Mikel Arteta asszisztálása mellett a felek kibékültek.

A válogatott szünet egyébként is kisebb rémálommal ért fel az Arsenal számára. Két játékos, Mohamed Elneny és Sead Kolasinac is koronavírusos lett, a gaboni csatár, Pierre-Emerick Aubameyang egy éjszakát kénytelen volt egy reptéri váró padlóján átvészelni, míg a brazil Willian a brit kormány tiltása ellenére Dubaiba utazott.

Frissítés: az áldozatként azonosított Dani Ceballos a közösségi oldalán reagált a verekedés hírére, ahol csak annyit írt ki csupa nagy betűvel, hogy "hazugság".