A klasszis magyar úszónő táncos videója meghódította az internetet

KÉSELY Ajna
Késely Ajna közel 9 másodperccel javította meg a saját rekordját
Vágólapra másolva!
Táncos videókkal szórakoztatja magát és közönségét az Eb-ezüstérmes úszó, Késely Ajna, akinek vicces felvételeit több ezren nézik meg a TikTokon.

Mosolyra fakasztó, olykor pedig profi táncosokat is megszégyenítő videókkal hívja fel magára a figyelmet Késely Ajna.

A buborék miatt meglehetősen korlátozva volt a szórakozásunk, hiszen csak edzések, versenyek miatt hagyhattuk el a szállodát, így igyekeztük minél kreatívabban elfoglalni magunkat – mondta a Borsnak Késely. Bevallom, nem szeretem a közösségi oldalakat, mert könnyen függővé válhat az ember. A TikTokban viszont az a jó, hogy sokkal jobban szabadjára tudod engedni a kreativitásodat a hasonló applikációkhoz képest" – tette hozzá az úszó.

Késely Ajna nem csak a vízben mozog jól Forrás: MTI/Kovács Tamás

A rövid videókban az egész ország láthatja, hogy a tehetséges sportoló nem csak a medencében mozog jól. Ez elsősorban táncos testvérének köszönhető, aki segít Ajnának begyakorolni a koreográfiát.

„A húgommal nézzük a TikTokon a videókat, és ha megtetszik egy tánc, akkor azt lemásoljuk – fogalmazott Késely, aki próbálta a válogatott társakat is „beszervezni", de nem igazán voltak rá vevők. – Ez a platform inkább a korombeliek között népszerű, ők pedig idősebbek nálam."

@keselyajna

@juhasz_jankaa csak a szokásos Tőled, de ezért szeretlek #foryourpage#fyp#fy

♬ Nasty Freestyle T.Wayne - AVIS