A Barcelona 103 milliós látogatottságú Facebook-oldala szerint Magyarország fővárosa Bukarest

fbl Horizontal
Barcelona's French midfielder Antoine Griezmann (2L) celebrates with Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi scoring his team's second goal during the Spanish League football match between FC Barcelona and CA Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, on November 29, 2020. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona már a bukaresti Bajnokok Ligája-mérkőzésre készül - írta az FC Barcelona a közösségi oldalán. A dolog "apró' szépséghibája, hogy Ronald Koeman csapata - természetesen - Budapesten fog pályára lépni szerdán.

A Barcelona együttesénél is emberek dolgoznak, akik hibázhatnak. Hibáztak is, nem is kicsit. Ez a hétfői nap tanulsága eddig. A katalánok sajtótájékoztatót beharangozó posztjukban véletlenül Budapest helyet Bukarestet jelölték meg.

Reméljük, azért sikerül a jó reptéren letenni a Barcelona repülőgépét a pilótájának Forrás: Barcelona, Facebook

Ez a tény még akkor is igaz, hogyha 103 millió ember követi a munkásságukat. A Barcelona szerdán 21:00-kor a BUDAPESTI Puskás Arénában a Ferencváros vendége lesz a BL-ben. Ami a poszt alatti kommenteket illeti, azokat is érdemes megnézegetni. A magyar kommentelők alaposan kiosztják az oldal kezelőit.

A poszt alatti kommentözönben a Ferencváros bejegyzése is megjelent, ők szelíden figyelmeztettek a hibára.

A Ferencváros kommentben jelezte a hibát Forrás: Origo

FRISSÍTÉS Barcelona közben javította a bejegyzést, immár a valóságnak megfelelően Budapestet tünteti fel a mérkőzés helyszíneként.