Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo szeret új dolgokat kipróbálni, és szeret tanulni is. Ha pedig erre egy adott szakma legjobbjától van módja, akkor még nagyobb az öröme.

Úgyhogy ezúttal határtalan lehetett a boldogsága, ugyani Gennagyij Golovkin, minden idők egyik legjobb középsúlyú ökölvívója mutatott egy-két kunsztott a Juventus portugál válogatott világklasszisának.

Szemmel láthatóan jól megértették egymást:

A 38 éves kazah szupersztár 43 profi mérkőzéséből 41-et megnyert, ezek közül 36-ot ráadásul idő előtt. Egyetlen vereségét és szintén egyetlen döntetlenjét a mexikói Saul "Canelo" Álvarez ellen jegyzi. Golovkin 14 hónap szünet után éppen péntek este tért vissza a ringbe, ahol gyakorlatilag tönkreverte a lengyel Kamil Szeremetát, aki a 7. menet után feladta a küzdelmet.

GGG-nek ez volt a 21. sikeres világbajnoki címvédése, amivel megelőzte a karrierje során húsz címvédést abszolváló amerikai Bernard Hopkinst.

Ronaldo is feldobódott a találkozástól, ugyani a Parma ellen idegenben 4-0-ra megnyert szombat esti bajnokin két góllal segítette csapatát, az olasz bajnoki címvédő Juventust.