Társoldalunk:

Esküvője előtt egy héttel még másnak udvarolt az ausztrál sportoló

2021.01.12. 08:33

Annál kínosabb módon aligha lehet ráfordulni egy esküvőre, ahogy azt Mitchell Pearce, az ausztrál rögbiligában (NRL) szereplő Newcastle Knights csapatkapitánya tette. 

A 31 éves sportoló és menyasszonya, Kristin Scott esküvője 2020. december 29-re volt kitűzve, azonban a 150 fősre tervezett ünnepi eseményt alig egy héttel korábban lefújták. A hivatalos indok nem meglepő, és teljesen érthető módon a COVID-19-járvány újabb hullámának felerősödése volt, azonban a Daily Mail cikke szerint más is lehet a háttérben.

Pedig milyen szép pár voltak:

Mégpedig az, hogy Pearce még napokkal az esküvő előtt is a Knights egyik klubalkalmazottját fűzte, akivel komoly telefonos forgalmat bonyolított, nehezen félreérthető üzeneteket váltva a hölggyel. Csakhogy a kisasszony élettársa ki tudja, hogyan, de megtalálta az üzeneteket, amelyeket azonnal tovább is küldött az esküvőre készülő leendő Mrs. Pearce-nek.

A rögbis a botrány kipattanása után lemondott a csapatkapitányi posztról, és a Daily Mail bulvárlap szerint gőzerővel dolgozik a kapcsolat rendbehozatalán, hogy az elhalasztott esküvőből ne legyen törölt esküvő.

Mitchell Pearce az NRL egyik legjobbja, aki már 297 ligamérkőzésen lépett pályára, 2013-ban pedig tagja volta a Knights bajnokcsapatának is.