Társoldalunk:

Másik nővel az ágyban bukott le a korábbi Chelsea-sztár, a házasságába került

2021.01.15. 16:48

Instagram-oldalán jelentette be az egykori kiváló labdarúgó, Didier Drogba, hogy tíz év házasság után elválik feleségétől. Az ok igen egyszerű, egy másik nővel bukott le.

A 42 éves korábbi Chelsea-sztárt azok után hagyta ott a felesége, hogy a focistáról olyan képek és videók kerültek fel az internetre, amelyeken félreérthetetlen helyzetben fekszik egy ágyban egy másik nővel. A majdnem meztelen nő az egyik videóban Drogba vállába mélyeszti a fogait, amire a focista játékosan csak azt mondja: „Ő pozitív! Most már engem is megfertőzött azzal, hogy megharapott!" – számolt be a Bors.

Didier Drogba magánélete válságban vanForrás: AFP/Adrian Dennis

Mivel a felvételek hamar nagy nyilvánosság elé kerültek, a magánéletével kapcsolatban mindig szemérmes focista kénytelen volt nyilatkozni és közölni, hogy feleségével, Lalla Diakatéval elválnak egymástól.

„Nem szeretnék a magánéletemről beszélni. De mivel sok találgatás indult a közösségi médiában, szomorúan kell bejelentenem, hogy 20 együtt töltött év után tavaly Lalla és én azt a nehéz döntést hoztuk, hogy elválunk egymástól. Közeli kapcsolatban maradunk és természetesen a legfontosabb számunka a gyermekeink és a magánéletünk védelme" – írta Drogba.