Társoldalunk:

Egy hónap alatt több mint ötven élő közvetítéssel indítja a labdarúgó szezont a közmédia

2021.01.18. 14:40

A labdarúgás szerelmeseinek is beindul az év a közmédia csatornáin. Január 20. és február 21. között rekordszámú, több mint ötven labdarúgó-mérkőzést közvetít az M4 Sport, az M4 Sport+, a Duna World és az m4sport.hu. A nagyüzem alatt a magyar első és másodosztályú bajnoki és kupatalálkozók mellett a Bajnokok Ligája és a FIFA-klubvilágbajnokság összecsapásai is képernyőre kerülnek.

A téli szünetet követően január 20-án 20 órától a Ferencvárosi TC–DVTK 2. fordulóból elhalasztott mérkőzésével tér vissza a képernyőre az OTP Bank Liga. A hétközi találkozót követően szombaton és vasárnap már az NB I 17. fordulóját közvetíti az M4 Sport és M4 Sport+, február 21-ig pedig összesen 39 élvonalbeli összecsapást láthatnak a labdarúgás szerelmesei a közmédia csatornáin, írja közleményében az MTVA. 

Az OTP Bank Liga rangadója, azaz a Ferencváros–MOL Fehérvár találkozó is képernyőre kerül majd a tavasz folyamánFotó: Polyák Attila - Origo

Január 31-én az ETO FC Győr–PMFC rangadóval kapcsolódik be a labdarúgó NB II a sportműsorba, amely 18:30-kor kezdődik az M4 Sport+-on. A közmédia Gurulj be lassítva is! című podcastjában Berkesi Judit és Hajdú B. István részletesen is foglalkozott több korábbi válogatott játékos helyzetével, akik az utóbbi időben a magyar másodosztályba igazoltak. Dzsudzsák Balázs, Páktai Máté és Radó András esélye is szóba került a nyári Eb-szereplést illetően, de a DVTK edzőkeringőjét és a téli felkészülést is elemezték az adásban, amely visszahallgatható az m4sport.hu oldalon.

Februárban folytatódnak a MOL Magyar Kupa találkozói is: február 9-én, kedden 19.45-től a Szolnoki MÁV–Újpest FC, szerdán a Dorogi FC–Ferencvárosi TC, 19.45-től pedig a kupaforduló rangadója, a Vasas FC–MOL Fehérvár FC találkozó kerül képernyőre az M4 Sporton és m4sport.hu-n.

A magyar meccsek mellett nemzetközi összecsapásokra is készülhetnek a közmédia nézői február 1 és 11 között. A FIFA-klubvilágbajnokságot, köztük a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München mérkőzéseit is a közmédia csatornáin követhetik a szurkolók.

Már a januári program is több mint ígéretesnek mondható:

OTP Bank Liga 2. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Január 20., szerda
20:00 Ferencvárosi TC – DVTK (M4 Sport)

OTP Bank Liga 17. forduló
Január 23., szombat
14:30 Kisvárda Master Good – Mezőkövesd Zsóry FC (M4 Sport+)
17:00 Puskás Akadémia FC – Ferencvárosi TC (M4 Sport+)
19:30 Újpest FC – MOL Fehérvár FC (M4 Sport+)

Január 24., vasárnap
13:30 Budafoki MTE – MTK Budapest (DW/M4 Sport+)
15:45 Paksi FC – DVTK (M4 Sport+)
18:00 Budapest Honvéd – ZTE FC (M4 Sport+)

NBI 5. fordulóból elhalasztott mérkőzések
Január 27., szerda
17:45 Kisvárda Master Good – MOL Fehérvár FC (Duna World)
20:00 Budafoki MTE – Ferencvárosi TC (Duna World)