Vizsgálja a rendőrség Cristiano Ronaldo születésnapi kirándulását

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts during the Italian Serie A football match Juventus vs Fiorentina on December 22, 2020 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo egy téli útra vitte el szerelmét, Georgina Rodriguezt a születésnapja alkalmából. A havas csúcsok között ünnepelt a pár, amiről felvétel is készült. A bökkenő csak az, hogy Olaszországban a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések következtében nem lehetne csak úgy a régiók között átjárni, már a rendőrség is vizsgálódik.

Az ANSA olasz hírügynökség szerint Cristiano Ronaldo megszegte az utazási tilalmakat, amikor párjával annak születésnapját mentek el megünnepelni.

Cristiano Ronaldo utazását már a rendőrség is vizsgálja. Mint kiderült, a pár Aostában járt, azon belül pedig a Courmayeur nevű üdülőhelyen, de a régióba nem lehetett volna beutazni a jelenlegi korlátozások miatt, mert az a narancssárga zónába tartozik.

Ide a szabályok értelmében csak az mehetett volna, akinek lakóhelye itt található vagy nyaralója van a területen.

A 27 éves nő és Ronaldo előbb hószánozott, majd egy bezárt hotelben vacsorázott, és a hírek szerint az éjszakát is ott töltötték.

Felvétel is készült a meghitt pillanatokról. Georgina Rodriguez gyorsan törölte azokat, de persze az internet nem felejt.