Felháborodtak rajongói Hosszú Katinka új fotóján

HOSSZÚ Katinka
Hosszú Katinka, az Iron csapat versenyzője a női 200 méteres hátúszás versenyen a Nemzetközi Úszóliga (ISL) második mérkőzésén a Duna Arénában
Vágólapra másolva!
A háromszoros olimpiai bajnok sportoló, Hosszú Katinka delfinnel úszhatott együtt Dubajban. A világklasszis úszó kiemelte, hogy az új legjobb barátjával nagyon hasonlítanak. Hosszú Katinka programja azonban nem mindenki tetszését nyerte el.

A képeket már több mint 23 ezren kedvelték, ám akadtak bőven olyan követők is, akik szerint hibát követett el azzal, hogy fogságban élő állattal úszott és fotózkodott.

– írta a képek mellé Hosszú Katinka a közösségi oldalán.

Néhány követő véleménye Hosszú Katinka Instagram-oldalán:

„Szegény, nem ott lenne a helye, fogságban, hanem szabadon élni az óceánban. Ezt a delfint elrabolták az óceánból valószínűleg Japánban,

lemészárolták a családját, de őt elég szépnek és fiatalnak találták eladásra, ezért befogták és elkezdték egy életen át tartó rabszolgaságra edzeni. Enni is csak akkor kap fagyasztott halat, ha jól teljesít az edzésen. Borzasztó kínzásnak vannak kitéve ezek a gyönyörű teremtmények."

„Remélem észrevetted, hogy nincsenek fogai. Ennél azért többet vártam volna tőled."

„Nagyon kedvellek, de aki egy kicsit is szereti az állatokat, az nem teszi be a lábát ilyen helyre! Ezzel nem mutatsz jó példàt."

„Tudatlan vagy az a baj. Ha egy kicsit is lenne felelősség tudatod,

„Ne támogasd az állatkínzást kérlek."

„Kár, hogy nem néztél utána, hogy mit támogattok, ha ilyen helyre mentek."