Félbe hagyták a Super Bowlra készülő játékosok haját, amikor kiderült, hogy pozitív a fodrász koronavírustesztje - fotó

Kansas City Chiefs v Baltimore Ravens GettyImageRank2 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
BALTIMORE, MARYLAND - SEPTEMBER 28: Patrick Mahomes #15 of the Kansas City Chiefs talks on the sidelines with Daniel Kilgore #67, Mitchell Schwartz #71, Darrel Williams #31 during a game against the Baltimore Ravens at M&T Bank Stadium on September 28, 2020 in Baltimore, Maryland. Rob Carr/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A fodrászszékben is érheti az embert kellemetlen meglepetés a koronavírussal kapcsolatban, tanulhatta meg Daniel Kilgore, a vasárnapi Super Bowlra készülő Kansas City Chiefs csapatkapitánya.

Kilgore és 19 csapattársa a vezetők által leszervezett fazonigazításon vettek részt, azaz csoportosan felkerestek egy menő fodrászatot, hiszen mégsem mindegy, mi van a sisak alatt a nagy mérkőzés során. Éppen Kilgore ült a székben, és minden jól is ment egészen addig, amíg nem szóltak a fodrászának, hogy pozitív lett a COVID-19 tesztje. Ekkor mindenki eldobta, ami a kezében volt, a játékosok pedig azonnal távoztak a helyszínről. Kilgore ilyen kinézettel:

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az üzletben mindenki maszkot viselt, így az időközben tesztelt Kilgore is negatívnak bizonyult, de így is csak szombaton térhet vissza a csapattársaihoz, hogy együtt készüljön velük a vasárnapi mérkőzésre.

Az 55. Super Bowlra magyar idő szerint február 8-án (hétfőn) 00.30-as kezdéssel kerül sor a Tampa Bay Buccaneers és a címvédő Kansas City Chiefs részvételével Floridában, a Buccaneers stadionjában.