Egy Playboy-modell szerint Jerome Boateng kergette öngyilkosságba volt barátnőjét

Kasia Katarzyna Kascha LENHARD has died. VM DatabaseREST
Jerome Boateng és Kaisa Lenhardt
Vágólapra másolva!
A Bayern München labdarúgójának, Jerome Boatengnek volt barátnője, Kasia Lenhardt öngyilkos lett, miután a futballista elhagyta őt. A nő holttestét pár nappal ezelőtt találták meg Berlinben. Boateng az eset hírére azonnal elutazott a katari klubvilágbajnokságról. A történet itt azonban nem ér véget.

A The Sun című angol bulvárlapban szólalt meg az eset kapcsán Melissa Howe, aki korábban modellként - többek között - a Playboyban is szerepelt.

A fiatal nő azt mondta, hogy mindenképpen szólni szeretett volna arról, ahogyan Boateng a nőkkel viselkedett és a lányok érzelmi életével játszadozott.

Jerome Boateng és Kasia Lenhardt Forrás: Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Malte Ossowski/ Sven Simon

Boateng volt barátnőjét az után találták meg holtan Berlinben, hogy a futballsztár elhagyta őt. Boateng korábban azt nyilatkozta, hogy a nő zsarolta, ezért döntött a szakítás mellett. Melissa Howe az eset kapcsán a következőket mondta:

Meg vagyok döbbenve, hogy ez az öngyilkosság bekövetkezett. Ám nem lepődtem meg, mert Boateng olyan régóta játszadozik a lányokkal, hogy ez a szörnyű esemény valahol kódolva volt".

Jerome Boateng, aki csak játszadozott a lányokkal Forrás: AFP/Joe Klamar

Melissa Howe elmesélte, hogy 2016. szeptember 16-án találkozott először Boatenggel a londoni Libertine klubban. A futballista azonnal ostromolni kezdte a nőt, rengeteg üzenetet küldött neki, ezekben azt állította, hogy nincs senkije. Néhány héttel később azonban kiderült, hogy ez nem igaz. Melissa egy újságcikket olvasva szembesült azzal, hogy Boateng hazudott neki, nem szingli, ahogy azt a focista állította.

Aztán láttam egy újságban, hogy felesége is van, miközben egy harmadik nővel is randevúzott. Ekkor döntöttem el, hogy kiszállok ebből, nekem ilyen emberre nincsen szükségem."

Boateng szerelmi élete meglehetősen viharos volt. Két gyermekének édesanyja Sherin Senler volt, de őt is otthagyta. Majd újra összejöttek, négy évig együtt is voltak, de ismét szétváltak. Boateng akkor azzal vádolta meg a nőt, hogy egy gyertyatartót vágott hozzá. Később megismerkedett egy Rebecca Silvera nevű modellel, akit a most meghalt Kasia Lenhardttal csalt meg.

Boateng beismerte, hogy megcsalta Rebeccát, de Kasiát hibáztatta, azt állítva, hogy a nő megzsarolta őt, és alkoholproblémái vannak a lánynak.

Kasia Lenhardt, aki egy hete lett öngyilkos:

Melissa Howe a The Sunban azt is elmondta, hogy az öngyilkosság rendkívüli módon felkavarta. Ugyanakkor nem csodálkozik a történteken.

Ezt mindenki másképp éli meg. Nyilvánvaló, hogy még nem ismerjük Kasia halálának teljes történetét, és nem akarok senkit sem hibáztatni, sem érzéketlennek lenni vele szemben. De valakinek ki kell mondania, milyen ember volt Jerome Boateng. Úgy gondolom, hogy a lányoknak nagyon óvatosnak kell lenniük, amikor olyan focistákkal kezdenek el randizni, mint Jerome Boateng."

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegélyszámot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!