Vágólapra másolva!
A Borsonline értesülése szerint a tenisz-világranglista 55. helyén álló Fucsovics Márton már két hónapja szakított mennyasszonyával, Anettel. Teniszes körökben pedig arról pletykálnak, hogy a pár kapcsolata egy harmadik fél, nevezetesen a szintén teniszező Stollár Fanny miatt ment tönkre.

Fucsovics Márton Intsagram-oldaláról eltűntek a közös fotók, amelyeken korábbi párjával, Anettel voltak együtt. A pár állítólag karácsony környékén szakított, pedig a klasszisteniszező 2017 novemberében a Maldív-szigeteken meg is kérte a Böszinek becézett hölgy kezét.

Fucsovics Márton egyre komolyabb sikereket ér el Forrás: AFP/Thomas Samson

A Borsonline arról ír, hogy a fiatalok 2018 nyarára tervezték az esküvőt, ám az Australian Openen kétszer, míg a Roland Garroson egyszer negyedik körig jutó Fucsovics Márton elhalasztotta a nagy napot, mondván nemrég tört be a tenisz elitjébe, és ahhoz, hogy ott is tudjon maradni, a karrierjére kell koncentrálnia.

A lap értesülése szerint a 29 éves teniszező már akkor érezte, hogy a kapcsolatukban nincs minden teljesen rendben. Anett akkoriban külföldi tornárákra is elkísérte az élsportolót, akire nem mindig volt jó hatással a jelenléte. A közelállók szerint sokszor nem érezte, hogy egy profi játékost hogyan kellene támogatnia a mindennapokban, és nem voltak ritkák közöttük a féltékenykedésből adódó veszekedések sem.

Állítólag Anett akkor is féltékeny volt, amikor Fucsovics tavaly májusban a járvány miatt zárt kapus Budapest Kupán vegyespárost alkotott a szexi fotóiról elhíresült Stollár Fannyval.

Stollár Fanny Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ezt fokozta, hogy a teniszberkekben elkezdtek arról pletykálni, hogy kettejük között több van, mint barátság.

A történet állítólag teljesen megmérgezte a teniszező és a mennyasszonyának kapcsolatát, aminek szakítás lett a vége.

A Borsonline kereste mindhárom érintettet, de egyelőre egyiküket sem tudta utolérni.