Vágólapra másolva!
Az NFL-ben szereplő Baltimore Ravens sztárja, Matthew Judon azzal fenyegette meg az őt rossz fényben feltüntető újságírót, hogy nyilvánosságra hozza azokat a képeket, amelyek egy sztriptízbárban készültek róla.

Az amerikai játékos a közösségi médiában fenyegette meg az ESPN.com újságíróját, Jamison Hensleyt.

írta Matthew Judon egy később törölt bejegyzésben.

A dán B.T. információi szerint egy másik bejegyzésben az NFL-játékos azt is leírta, hogy Hensley-nek bocsánatot kell kérnie tőle, különben elmondja az újságíró feleségének, hogy férje hűtlen hozzá.

Hensley arról írt cikket, hogy a Ravens csapata hosszú távú szerződést ajánlott Judonnak, amelynek összege évi 16,5 millió dollár volt, de a játékos ezt visszautasította.

A futballista szerint az újságíró hazudott és rossz színben próbálta feltüntetni őt, ezért regált fenyegetőzéssel.

Matthew Judonnak nem tetszett az, amit az ESPN újságírója állított róla Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Andy Lyons

A 28 éves sportoló azt is követelte, hogy Hensley fedje fel a forrásait.

közölte Judon.

A felek Twitteren üzentek egymásnak, és az újságíró azt is felajánlotta, hogy Judon korábbi nyilatkozatát is hozzáteszi a cikkhez, hogy alátámassza annak hitelességét.

Munkaadója mindenestre kiállt saját újságírója mellett. "Jamison Hensley riportja mellett állunk, és Hensley hozzáadta Matt Judon perspektíváját a cikkhez. Mindenesetre a közelmúltbeli személyes támadások teljesen feleslegesek voltak" - hangzott el az ESPN részéről.