Társoldalunk:

Meztelenül pózol a fürdőkádban a világ legszexibb focibírója - fotók

2021.03.03. 21:41

A csinos bírónő, a 26 éves orosz Jekatyerina Kosztyunyina az Instagram oldalán meztelen képeket posztolt magáról, ezzel kedveskedve rajongóinak.

A Bors megírta, hogy Jekatyerina Kosztyunyina hivatását tekintve labdarúgó-játékvezető, aki egyelőre még csak félamatőr mérkőzéseket vezet, de az álma az, hogy egyszer majd az orosz első osztályú bajnokságban is dolgozhasson.

Az orosz szépség szabadidejében szívesen modellkedik, és képeit előszeretettel közzéteszi közzösségi oldalain is.A csinos bírónő korábban még nem mutatta meg magát anyaszült meztelenül, de most levetkőzte a gátlásait és ledobta a ruháit, ezzel alaposan meglepve a rajongóit.

Ez volt életem legforróbb fotózása" - írta le élményeit a modell, és a végeredménnyel kapcsolatban valószínűleg a követői is nagyon elégedettek.

A 26 éves szépség a fürdőkádban és az ágyban is pózol a képeken, melyek egyébként már egy hónapja készültek, de a bírónő eddig nem merte őket posztolni közösségi oldalaira.

A 12 éves korában a táncot a focira, majd a bíráskodásra cserélő gyönyörű hölgy tovább üldözheti álmait, melyek közül a legnagyobb az, hogy FIFA-játékvezető legyen, és fújhasson egy meccset kedvenc csapatának, a Manchester Unitednak.