Vágólapra másolva!
Habár kezdetben tagadták, a napokban Iker Casillas, a Real Madrid korábbi kiváló kapusa bevallotta, külön utakon folytatja riporter feleségével, Sara Carbonaróval.

A Real Madrid és a spanyol válogatott 39 éves korábbi kapuslegendája megerősítette a Lecturas magazin értesülését, miszerint 5 év házasság és 12 év együttélés után elválnak két fiúgyermekük édesanyjával, Sara Carboneróval – írja a Bors.

Az egykori álompárt nem kímélték a nehézségek, a népszerű riporterhölgynél 2019-ben petefészekrákot állapítottak meg, a madridiak ikonja pedig ugyanebben az évben szívinfarktust kapott a Porto edzésén, és végül vissza is kellett vonulnia.

„Véget ért a szerelmünk, de Sarával nagyon büszkék vagyunk a családunkra és azokra az évekre, amelyeket boldogságban töltöttünk. Nem fogunk eltávolodni egymástól, hiszen folytatjuk csodálatos feladatunkat, hogy továbbra is odaadó szülők legyünk, mint eddig" - magyarázta a feleségével közösen meghozott döntésüket a 2014-ben világbajnok Casillas, akinek Martin fia már 7 éves, míg Lucas 4 esztendős.

A futballista a Lecturas magazin szerint már hónapok óta elköltözött a családjától, de nem messze él tőlük Madrid külvárosában, La Fincában egy családi házban.