Vágólapra másolva!
Beadja a válókeresetet Nagy Erika, a korábbi magyar válogatott kézilabdázó, Nagy László felesége, miután az egykori veszprémi és barcelonai klasszis a nyilvánosság előtt is felvállalta új kapcsolatát. 

Az aktív játéktól 2019. nyarán visszavonult korábbi világklasszis átlövő és a fitneszmodell Sónyák Szilvia egy, az utóbbi Instagram-oldalán közzétett közös fotóval tudatta ország-világgal, hogy egy párt alkotnak.

Nagy László azonban még házas, 2005-ben Szegeden vette feleségül Nagy Erikát, akivel egy kislányuk is van, akit együtt neveltek. Nagy Erika a Borsnak nyilatkozva cáfolta, hogy elváltak volna, ugyanakkor erre hamarosan sor kerülhet.

"Tekintettel arra, hogy Laci a gyermekem édesapja, most sem, és a jövőben sem fogok róla rosszat mondani, azonban éppen kiskorú lányunk érdekében szeretnék pár, a sajtóban megjelent tárgyi tévedést kijavítani. Nem igaz az, hogy elváltunk, vagy válófélben voltunk, ahgy az sem, hogy már nem éltünk együtt. Ugyanannyit volt távol tőlünk, ahogy élsportolóként eddig is. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nálunk is voltak ilyenek, azonban válást nem indítottunk el. Eddig" – mondta a lap megkeresésére.