Társoldalunk:

Pénzt kínáltak ennek a gyönyörű modellnek azért, hogy lefeküdjön Novak Djokoviccal

2021.03.23. 07:06

A modellként dolgozó szerb Natalija Scekic bevallotta: pénzt kínáltak neki azért, hogy elcsábítsa a kétgyerekes, házas teniszcsillagot, Novak Djokovicot. A nőnek le kellett volna feküdnie a sportolóval, az aktust pedig titokban filmre vennie. Ezzel a videóval akarták később megzsarolni a teniszezőt.

A bűnözők a szerb modellt Londonban keresték meg először. Natalija Scekic azt hitte, hogy egy modellkedéssel kapcsolatos munkáról beszélgetnek. Később derült ki számára, hogy egészen másról van szó. 

A modellnek 60 ezer eurót kínáltak azért, hogy elcsábítsa Djokovicot. Ezenfelül pedig a lány kiválaszthatott volna egy helyet a Földön, s oda ingyen elutazhatott volna. 

"Először csak nevettem ezen, és vártam, hogy kiderüljön: vicc az egész. Később láttam, hogy a férfi, aki megkeresett, nagyon komolyan gondolta ezt az egészet. Nagyon megsértődtem és megalázottnak éreztem magam. Azt fontolgattam, hogy megütöm vagy hozzávágok egy vizespalackot, de visszafogtam magam, mert nyilvános helyen voltunk" - mondta a lány. "Felálltam az asztaltól és elmentem. Otthagytam őket a francba. Abban reménykedtem, hogy ezek az emberek nem találnak egyetlen olyan lányt sem, akit rá lehet erre venni, és aki megteszi ezt a rémes dolgot. Novak a szerb sport nagykövete, példaértékű élete élő családos ember" - mondta Natalija Scekic a szerb teniszcsillagról.

Novak Djokovic hét éve él házasságban Jelenával, és két gyerekük van.

Forrás