Társoldalunk:

Felháborodtak a szexi golfozó túl mély dekoltázsán - kép

2021.03.26. 10:24

Paige Spiranac korábbi profi golfozó a közösségi médiában keveredett gyorsan sértegetésig fajuló vitába egy ausztrál újságíróval, aki túl szexinek talált egy vele készített reklámot.

Francis Leach, ausztrál újságíró azzal vívta ki a 27 évesen már csak egykori profi golfos, jelenleg 3 millió követővel valóságos Instagram-sztárnak számító Spiranac haragját, hogy saját közösségi oldalára feltett egy képet az ausztrál The Age című napilap egyik számával, amiben a korábbi sportoló – szerinte – kihívó módon reklámoz egy sportfogadási céget.  

A kifogásolt reklámForrás: Origo

Az időközben eltávolított képhez pedig azt írta, hogy a lap és Spiranac is képmutató, mert miközben minden arról szól, hogy a férfiak hogy tárgyiasítják a nőket (ráadásul Ausztráliában az elmúlt hetek botrányai után különösen érzékeny ez a téma), és miközben a szerkesztőségi állásfoglalásokban hangosan értekeznek a női jogokról, addig a pénzért csak lehajolnak egy-egy ilyen hirdetés kedvéért.

Spiranac válasza sem sokáig váratott magára, és elég keményre sikerült: "B@szd meg... Legközelebb tagelj be te gyáva... ott van a nevem. Ja, és bocs, hogy cicikkel születtem! Nem fogom csak azért elrejteni őket, mert a babszemnyi agyatokba nem fér bele, hogy egy nő egyszerre lehet okos, erős és szexi."

Később módosította, már csak ennyi maradt az üzenetből:

Spiranac a szokatlan hangvételű üzenet után sok megjegyzést kapott a Sun brit bulvárlap cikke szerint. Mutatunk néhány korábbi képet róla: