Mike Tyson elárulta, kit tart a legszexibb kopasz férfinak a világon

Citi Taste Of Tennis - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment
NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 22: Mike Tyson attends the Citi Taste Of Tennis on August 22, 2019 in New York City. Noam Galai/Getty Images for AYS Sports Marketing/AFP
Vágólapra másolva!
A legendás amerikai nehézsúlyú bokszoló, Mike Tyson megosztott egy Twitter-bejegyzést arról, hogy szerinte manapság ki a legvonzóbb kopasz férfi a világon.

Egy nemrégiben a Google segítségével elvégzett kutatás azt a meglepő eredményt hozta, hogy toronymagasan

Vilmos herceg végzett az élen a legszexisebb kopasz férfiak rangsorában.

A listán az első tízbe éppen hogy bekerülő korábbi WWE-legenda és jelenlegi filmsztár, Dwayne Johnson a közösségi médiában már hangot adott elégedetlenségének, és a téma kapcsán a hosszú idő után 2020-ban a ringbe újra visszatérő Mike Tyson is véleményt formált.

Mike Tyson nem rejtette véka alá a véleményét Forrás: AFP/2019 Getty Images/Noam Galai

A The Sun megírta, hogy

az 54 éves bokszlegenda a Twitteren Johnson bejegyézére reagálva azt a kommentet írta, hogy saját magának kellene az első helyen szerepelnie, hiszen Vilmos herceg és a humorista Larry David is csak a feje tetején kopasz.

A nagy népszerűségnek örvendő amerikai bunyós 15 év után reaktiválta magát, és 2020 novemberében egy 60 millió dollár bevételt hozó gálamérkőzésen ringbe szállt egy másik bokszlegenda, Ray Jones Jr. ellen.