Elárverezik a sárga lapot, amit Haaland aláírt a bírónak a BL-meccs után

A nevezetes pillanat Manchesterben - Haaland aláírást oszt a partjelzőnek
Vágólapra másolva!
Elárverezik azt a sárga a lapot, amit Octavian Sovre partjelző aláíratott Erling Haalanddal a Manchester City–Borussia Dortmund Bajnokok Ligája-mérkőzés után.

Az angol csapat által 2-1-re megnyert keddi találkozót követően a legtöbb szó arról esett, hogy Octavian Sovre, a találkozót vezető román játékvezetői csapat egyik partjelzője az öltözőfolyosón megállította Erling Haalandot és aláíratott vele egy sárga lapot.

Az asszisztens ezzel megszegett egy íratlan szabályt, ami szerint a játékvezetői csapat tagjai nem kerülhetnek közvetlen kapcsolatba a futballistákkal, Sovre mégis így tett. A Gazeta Sporturilor című román lap szerdára kiderítette, hogy mi is vitte rá az asszisztenst a szabályszegésre.

A lapban megjelent cikk szerint a nagyváradi Sovre, aki 17 éve tagja a FIFA játékvezetői keretének, az elmúlt öt évben rendszeresen támogat egy Bihar megyei intézményt, ahol főleg felnőtt autistákat gondoznak. Sovre pedig, ha teheti minden nagy mérkőzésről beszerez egy-egy relikviát valamelyik sztártól, hogy aztán azt elárverezve segítse az intézményt. Így került most a sor a Dortmund sztárjára, és az ő aláírására.