A szexet nem, de az erőszakot tagadja a megvádolt NFL-sztár

Tennessee Titans v Houston Texans GettyImageRank2 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
HOUSTON, TEXAS - JANUARY 03: Deshaun Watson #4 of the Houston Texans reacts to a play during a game against the Tennessee Titans at NRG Stadium on January 03, 2021 in Houston, Texas. Carmen Mandato/Getty Images/AFP (Photo by Carmen Mandato / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Újabb fordulatot vett a március végén nemi erőszakkal megvádolt amerikaifocista, az NFL-ben szereplő Houston Texans irányítójának, Deshaun Watsonnak az ügye. 

Mint azt korábban megírtuk, Watsont egy Instagramon megismert masszőr vádolta meg erőszakkal, akinek elmondása szerint 2020 júliusában a kaliforniai Beverly Hills-i otthonában erőszakoskodott vele a sportoló. Azóta több masszőr is jelentkezett már hasonlókról beszámolva, most pedig Watson ügyvédje, Rusty Hardin állt elő a maguk verziójával.

Deshaun Watson az ötödik idényére készülhet a Texans irányítójaként Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Carmen Mandato

Míg korábban a focista határozottan tagadta, hogy bármi olyan történt volna, amiről a nők beszámoltak, addig most az ügyvéd azt mondta, hogy némelyik masszőrrel valóban sor került szexuális aktusra, de az minden esetben közös beleegyezéssel történt, az erőszakot pedig továbbra is a leghatározottabban visszautasítják.

Az ügyvéd elmondása szerint Watson azért a közösségi oldalon veszi fel a kapcsolatot a masszőrökkel, mert a koronavírus-járvány miatt nagyon nehéz nyitva tartó és megbízható profi masszázsszalont találni, márpedig védencének évete mintegy 150 alkalommal kell átgyúratnia a testét, hogy megőrizze annak rugalmasságát. Az ügyvéd szerint, amikor Watson először értesült arról, hogy mivel vádolják, elsírta magát, márpedig "olyan bűn miatt nem sír az ember, amit valóban elkövetett", érvelt meglehetősen gyenge lábakon álló elmélettel Hardin.