Társoldalunk:

Cristiano Ronaldo meze miatt szomorkodott, most megkapta a megalázott német focista - videó

2021.04.14. 09:23

Április elején nem mindennapi történet tarolta le az internet világát, amikor az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Atalanta német játékosa, Robin Gosens az életrajzi könyvében elárulta, hogy a Juventus ötszörös aranylabdás sztárja, Cristiano Ronaldo az egyik mérkőzés után megalázóan viselkedett vele, mert nem volt hajlandó odaadni a mezét. Most pedig itt a folytatása a történetnek.

A Juventus elleni meccs után megpróbáltam valóra váltani az álmomat, és meg akartam szerezni Ronaldo mezét. A hármas sípszót követően odamentem hozzá, és azt mondtam neki: "Cristiano, megkaphatnám a mezedet?" Erre ő rám sem nézett, és csak annyit mondott, hogy: "Nem!" - osztotta meg az esetet életrajzi könyvében a német futballista, aki hozzátette, teljesen szégyenbe került és megalázva érezte magát.

A csapattársak most úgy döntöttek, az orra alá dörgölik Gosensnek a történetet, ugyanis összedobtak neki egy Cristiano Ronaldo-mezre, ha már a portugál sztártól nem kapott. A német játékos vette a poént, és jót nevetett a meglepetésen.