Társoldalunk:

Egymásnak estek a rajongók: hatalmas vitát váltott ki Hosszú Katinka posztja

2021.04.21. 10:01

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka ismét meglepte egy bejegyzéssel a rajongóit, ám mivel azt sokan félreértették, így nagy vita alakult ki a poszt alatt. A világklasszis úszó a legutóbbi tréningjéről tett fel képet, amelyen edzőmaszkot visel, ám a jelenlegi pandémiás helyzetben sokan azt hitték, a sportoló még ilyenkor is a koronavírus ellen védekezik.

„Visszatért a maszk... tudod mit jelent ez..." – írta a bejegyzése mellé Hosszú Katinka. Sokan viszont nem tudták, így azonnal nekiestek az úszónak, hogy miért kell egy edzőteremben, ahol rajta kívül csak a fotósok vannak maszkot viselnie.

„Ez így egy nagy hülyeség! Így nem lehet tréningezni! A fotóson kívül nincs senki a teremben! Tehát mindenképpen felesleges! Különben sem véd meg a vírusok ellen"- csak egy követő véleménye a sok közül, akik félreértették a posztot, és azt hitték, hogy a koronavírus elleni védekezés miatt visel maszkot a sportoló.

Persze akadtak olyanok is, akik azonnal a védelmére keltek, és elmagyarázták a többieknek, hogy mi a lényege az edzőmaszknak.

„Látom itt sokan nem vágják, hogy ez a típusú maszk mire is jó!Akkor elmondom légzésjavító és légzőizom erősítő eszköz" – írta egy másik rajongó. A hatalmas vitát kiváltó poszthoz már több mint száz hozzászólás érkezett.