Társoldalunk:

Súlyos autóbalesetet szenvedett a Fradi focistájának testvére - képek

2021.05.05. 14:00

Egybehangzó ciprusi lapértesülések szerint súlyos autóbalesetet szenvedett Ryan Mmaee, az AEL Limassol játékosa, aki a Ferencváros védőjének, a marokkói válogatott Samy Mmaee-nek a testvére.

A helyi média szerint a 23 éves futballista, Ryan Mmaee kedden este 21 óra előtt szenvedett balesetet, amikor a terepjárója nekicsapódott egy autókereskedésnek. 

Nem nézett ki jól Ryan Mmaee autójaForrás: Κυπε/Σ.Κονιωτησ

A beszámolók alapján a focista egyenesen haladt, amikor  egy másik jármű, a mellékútról érkező autó nekicsapódott a terepjárónak. A rendőrség a Knewsnak elmondta, hogy egy 69 éves férfi által vezetett autó és a játékos ütközésének a pontos körülményeit még vizsgálják. 

A terepjáró az ütközés után balra fordult, és egy autókereskedésnek csapódott, ahol a bent lévő alkalmazott meg is sérült.

Ryan Mmaee autóbalesetet szenvedettForrás: Κυπε/Σ.Κονιωτησ

A 46 éves biztonsági őrt a limassoli kórház sürgősségi osztályára szállítottak, súlyosan megsérült,  többszörös töréseket szenvedett. A jelentések szerint Mmaee-t a mentősöknek kellett kivenniük a terepjáróból, de állítólag sértetlen volt, ahogy a másik sofőr is.