Társoldalunk:

Kirakta sztriptíztáncos barátnőjét otthonról Mayweather, hogy a meccsére készülhessen

2021.05.06. 08:30

A profi ökölvívás történetének egyik legnagyobb alakja, Floyd Mayweather júniusban ismét kötelek közé lép a YouTube videómegosztó portálon hatalmas nézettséget elért amerikai vlogger, Logan Paullal ellen. Felkészülése érdekében Mayweather arra kérte sztriptíztáncos barátnőjét, hogy költözzön el a 10 millió dolláros kastélyából.

A 43 éves bokszlegenda és a nála 14 évvel fiatalabb Anna Monroe csupán néhány hónapja kezdett el randizni, de máris összeköltöztek. A The Sun információ szerint viszont Monroe-nak most vissza kell költöznie régi lakásába, mivel a veretlenül visszavonult korábbi bokszvilágbajnok a felkészülése érdekében kirakta a szűrét a 10 millió dolláros Las Vegas-i luxusvillájából.
Floyd arra kérte Annát, hogy költözzön el, mert a bokszra akar koncentrálni. Néhány barátja furcsának tartja a döntést, mert Vegasban egy hatalmas palotában él, amiben 11 hálószoba, 14 fürdőszoba és két vendégház található. Szóval több mint elegendő tere lenne, de Floyd azt akarta, hogy költözzön el, mert úgy jobban tud összpontosítani a meccsre." - mondta a meg nem nevezett forrás a The Sun-nak.

Az amerikai bokszoló, aki öt különböző súlycsoportban is világbajnok volt, június 6-án Miamiban csap össze Logan Paullal.