Egymást ütötte a bajnok Inter edzője és egyik legjobb játékosa - videó

fbl Vertical
Inter Milan's Italian coach Antonio Conte (L) embraces Inter Milan's Argentine forward Lautaro Martinez at the end of the Italian Serie A football match Inter vs Fiorentina on September 26, 2020 at the Giuseppe-Meazza (San Siro) stadium in Milan. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Inter szerda este 3-1-re legyőzte hazai pályán az AS Roma csaptát, a találkozó után azonban legtöbben szó arról esett, hogy a milánóiak csatára, Lautaro Martínez összeveszett Antonio Conte vezetőedzővel. Csütörtökön aztán lezárták a vitát. 

A 35. percben cserként pályára lépő argentint Conte a 77. percben lecserélte, amit Lautaro nagyon rossz néven vett, és Conte sem az a fajta, aki csak úgy szó nélkül hagy egy hisztirohamot bármelyik játékosa részéről.

A csütörtöki edzés előtt aztán rendezték a nézeteltérést, de nem a szokásos, elbeszélgetős módszerrel. Az egyik pályán egy ringet jelöltek ki, ahol előbb a csatár, majd az edző is megjelent bokszkesztyűvel a kezén. A szórakozásban főszerepet játszott Romelu Lukaku, a belga sztárcsatár volt a szpíker.

Conte is vette a lapot, ő csak úgy jellemezte az "összecsapást", hogy "tisztázás, élőben a Madison Square Gardenből" - a legendás New York-i arénában számtalan nagy bokszmeccset rendeztek már.

Biztos nem járunk távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy talán Conte sem vette volna ennyire könnyedén a történteket, ha már nem lenne biztos másfél hete az Inter bajnoki címe.