Társoldalunk:

Kapaszkodnia kellett - ijesztő pillanatokat élt át Marco Rossi

2021.05.15. 08:39

Kiss Norbert invitálására Marco Rossi, a magyar fociválogatott szövetségi kapitánya tett néhány kört a Hungaroringen a Révész Truck Racing Team versenykamionjával.

Egészen különleges élményben lehetett része Marco Rossinak, fociválogatottunk szövetségi kapitányának a Hungaroringen, aki már visszajáró vendége a magyar versenypályának. Az 56 éves olasz szakember ezúttal a kétszeres Eb-győztes kamionversenyző,

Kiss Norbert meghívásának tett eleget, hogy megtapasztalja, mire képes egy 1150 lóerős kamion az aszfaltcsíkon. Az eseményre azért is most kerítettek sort, mert a magyar kamionos Eb-futamot június 12–13-án rendezik Mogyoródon, ám Rossinak akkor a nemzeti csapatunkkal a labdarúgó Eb-n lesz elfoglaltsága.

A magyar foicválogatott kapitánya, Marco Rossi kipróbálta Kiss Norbi kamionjátForrás: Kiss Norbi/Facebook

„2009-ben már volt szerencsém egy kétüléses forma-1-es autóban Baumgartner Zsolt mögött a Hungaroringen körözni, de ez most egy teljesen más élmény volt. A kamionban magasabban ül az ember, másképp érzékeli a kanyarokat. Nem vagyok egy ijedős típus, de néha azért kapaszkodtam" – árulta el Marco Rossi a Borsnak. - Szeretem a száguldást, ha 30 évvel fiatalabb lennék, talán vennék magamnak egy Ferrarit. Kívánom Norbinak, nyerje meg a hazai Eb-futamot" – tette hozzá a kapitány.

A találkozásról Kiss Norbi is beszámolt a közösségi oldalán, és ő is sok sikert kíván az olasz szakembernek az Eb-hez.

„Megtettük idei első lépéseinket a Hungaroringen. Kimentünk kipróbálni a versenykamiont, ahol meglátogatott bennünket Marco Rossi a Magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya és sok sikert kívántunk neki és a magyar csapatnak az Európa-bajnoki szerepléshez" – írta Kiss Norbi a közösségi oldalán a fotók mellé.