Vágólapra másolva!
A Playboy modellje, Elena Krawzow 100 méter mellen aranyérmet szerzett a madeirai paraúszó Európa-bajnokságon. A látássérült sportoló a londoni ötkarikás játékokon korábban ezüstérmet szerzett, és 2020-ban ő lett az első paralimpiai versenyző, aki a Playboy címlapjára került. 

A 27 éves kazah származású német sportoló negyedik aranyérmét szerezte 100 méter mellen Portugáliában, ahol a járványhelyzet miatt meghozott szigorú szabályok következtében csak a szálloda és az úszócsarnok között ingázhat.

"A rendőrség figyelemmel kíséri, hogy senki nem jár városnéző túrákra. Még a szálloda előtt is ellenőriznek" - mondta Krawzow.

A tokiói paralimpia főpróbájának tekinthető versenyen a csinos hölgy 50 méteres gyorsúszásban is indul, majd visszatér hazájába.

A Bild megírta, hogy

2020 októberében Krawzow meztelenül szerepelt a Playboyban, így ő lett az első paralimpiai résztvevő, aki az újság címlapjára került.

Ezzel országszerte ugyan ismertté vált, ám elmondása szerint családja ennek nem igazán örült.

- mondta a 27 éves sportoló

Krawzow, akinek csupán háromszázalékos a látása, aranyérmet szeretne nyerni a tokiói paralimpián.

A német sportoló 2012-ben, Londonban 100 méter mellen már szerzett egy ezüstérmet, és úgy véli, idén sikerülhet szintet lépnie, és arannyal térhet haza Tokióból.