Társoldalunk:

Ufót látott a jamaicai nyaralásán az AS Roma sztárfocistája

2021.06.08. 13:02

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma védője, Chris Smalling a feleségével és a fiával Jamaicán piheni ki a hosszú szezon fáradalmait, amit meg is tehet, mivel nem került be az angol fociválogatott Eb-keretébe. Ám a játékos így sem unatkozik, ugyanis a feleségével ufót láttak.

A 31-szeres angol válogatott focista feleség, Sam osztotta meg az Instagram sztorijában, hogy mi történt velük vasárnap a jamaicai nyaralásuk alatt.

Chris Smalling és a felesége, Sam ufót láttakForrás: Sam Smalling/Insta

"Esküszöm, hogy nem voltunk varázsgombák vagy hasonló szerek hatása alatt, de Chris és én a legabszurdabb ufót láttuk" – írta a történetben. Hozzátette, alacsonyan repült le előttük az idegen tárgy, majd megfordult és újra felszállt, ahol egy órán át volt, de túl kicsi volt ahhoz, hogy lefényképezzék. Amikor feléjük repült, akkor még levideózhatták volna, mert tisztán látszódott, de mindketten túlságosan megdöbbentek ahhoz, hogy elővegyék a mobiltelefonunkat.

Sam Smalling részletesen beszámolt a történtekrőlForrás: Sam Smalling/Insta

Elárulták, Smalling látta, hogy körbe forog villanó fényekkel. „Mi sem akartunk félrenézni attól félve, hogy elveszítjük, bármi is legyen az. Hatalmasnak tűnt. Nem hasonlított a klasszikus ufók egyikére sem."

Sam Smalling ezt követően pontosította a történteket egy másik Instagram-sztoriban:

"A tárgy egyáltalán nem drón volt. Hatalmas volt és nagyon kifinomult, körülötte néhány elmosódott fény. Furcsa alakú volt, nem olyan, mint egy drón. Ez őrület, tudom! Ez nem is repülőgép volt, vagy ilyesmi. Csendben volt, de a drónok hangosak. Ráadásul nincs semmi előnyöm ennek megosztásában. Bár sok követőm valószínűleg azt hiszi, hogy őrült vagyok" – tette hozzá.