Vágólapra másolva!
Újra egy párt alkot menyasszonyával, Anettel Fucsovics Márton, hazánk legjobb teniszezője. A szerelem és a sikeresség viszont, úgy tűnik, nem jár kéz a kézben.

Több Instagram-fotó, is azt sugallja, hogy Fucsovics Márton és Böszinek becézett kedvese ismét egy párt alkot. A csinos, fekete hajú hölgy

a Roland Garros első fordulójában a teniszező budai otthonából posztolt, szívecskét rajzolva a tévé köré, amelyben éppen salakon küzdő párja meccsét figyelte. E hét kedden pedig már Stuttgartból jelentkezett be Anett,

ahol éppen azt várta, hogy Marci pályára lépjen az első fordulóban – írja a Bors.

Mindez azért nagy szó, mert tavaly karácsonykor bő négy év együttlét után szakított egymással a nyíregyházi sportoló és a 2017 novemberében,

a Maldív-szigeteken eljegyzett menyasszonya. A fiatalok 2018 nyarára tervezték az esküvőt, de a felfelé ívelő pályafutására, a folyamatos versenyzésre hivatkozva Fucsovics akkor, majd egy évvel később is elhalasztotta az egybekelést.

Anett egy időben sok tornára elkísérte a világranglista 44. teniszezőt, akire nem minden esetben volt jó hatással a jelenléte. A közelállók szerint nem voltak ritkák közöttük a féltékenykedésből adódó veszekedések sem.

Sőt, még az is felvetődött, hogy Marci esetleg összemelegedett a szuperszexi teniszező Stollár Fannyval.

Fucsovics Márton újra együtt van a menyasszonyával Forrás: AFP/Christophe Archambault

Joó György, Fucsovics menedzsere ennek ellenére

már februárban jelezte újságírónknak, ő még nem biztos abban, hogy a kapcsolat a teniszező és Anett között végleg zátonyra futott.

Amellett, hogy mindenki örül a legjobb teniszezőnk boldogságának, sajnos szembetűnő, hogy a teljesítménye az év eleji szenzációs formájához képest az utóbbi időben nagyon visszaesett. A salakos szezonban mindössze három győzelem jött neki össze hat vereség mellett, és a stuttgarti füves torna is csak 64 percig tartott a számára.