Társoldalunk:

Elvált férjétől Kovács Ági

2021.06.14. 08:07

Elvált a férjétől az olimpiai, világ -és Európa-bajnok úszónő, Kovács Ágnes, aki 2010-ben házasodott össze Gáborral, s a házasságukból egy gyermekük született.

Kovács Ágnes 2010-ben egy szűkkörű szertartáson házasodott össze Gáborral. A párnak egy gyermeke született 2011-ben - írja a Blikk. A lap szerint azonban a párt jó ideje nem lehetett már együtt látni, ennek az az oka, hogy különváltak az útjaik.

Kovács Ági elvált a férjérőlFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Ahogy sajnos a legtöbb kapcsolat a mostani világban, az övéké is véget ért. Mindent megbeszéltek és úgy döntöttek, nem folytatják együtt – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő informátor. Bár a vállásról a pár nem nyiltakozott, a szurkolók és a rajongók sem tudtak róla, ha Ágit a környezetében valaki megkérdezte a házasságáról, akkor elárulta, hogy már nincsenek együtt Gáborral.

A cikkben azt is megjegyzik, hogy az úszástól 2008-ban visszavonult sportolónő boldognak, kiegyensúlyozottnak tűnik, sokat dolgozik ugyan, de nagyon szereti a munkáját, és a gyermeknevelés tölti még ki a mindennapjait.