Társoldalunk:

Új családot alapított Darnyi Tamás

2021.06.17. 09:43

A négyszeres olimpiai bajnok úszó, Darnyi Tamás szakított korábbi párjával, Jónás Rita színésznővel és új családot alapított.

Darnyi Tamás hosszú éveken át egy párt alkotott a népszerű műsorvezetővel és színésznővel, Jónás Ritával, akitől két kislánya is született.

A Bors megírta, hogy a házaspár kétlaki életet élt, ugyanis az év egyik felében Floridában tartózkodtak, másik részében pedig Budapesten, ahol Darnyi úszóiskolája is található.

A hírek szerint Jónás Ritát jó ideje nem lehetett látni Budapesten, a korábbi klasszis úszó viszont a szokottnál is több időt tölt a magyar fővárosban. Darnyi ráadásul többször ugyanabba a házba ment be, ahol gyakran egy kismamát és egy pici gyermeket is észrevettek a helybéliek.

A négyszeres olimpiai bajnok Darnyi Tamás új életet kezdettForrás: Getty Images/2016 Getty Images/Bob Martin

Darnyi Tamás ugyan nem nyilatkozott, de kiderült, hogy az 54 éves úszó minden bizonnyal már évek óta együtt van egy szintén Rita nevű hölggyel, és a gyermeknek is ő az édesapja. Úszóberkekben az is ismert, hogy a hölgy is sportoló, még válogatott is volt, jelenleg egy szakosztályt vezet, emellett csecsemőket és kisgyerekeket tanít úszni. Elképzelhető, hogy az úszás hozta közel egymáshoz a szerelmeseket.

A hírek szerint a klasszis sportoló új párja a közösségi oldalakon nem igazán titkolja érzelmeit, hiszen az úszószövetség Darnyit méltató bejegyzésére is szívecskével és mosolygós szmájlival reagált.

Darnyi Tamás tehát a jelek szerint új családot alapított és újra édesapa lett.