Szoboszlai Dominik meglepetésétől elsírta magát meseszép barátnője

Gécsek Fanni
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő B Leipzig magyar válogatott klasszisának, Szoboszlai Dominiknek a magánéletében is minden rendben van. A klasszis focista a gyönyörű teniszcsillaggal, Gécsek Fannival alkot egy párt. A fiatal magyar sportolónőt imádják a rajongói a közösségi oldalakon, a képeit elnézve pedig ez nem is csoda
Vágólapra másolva!
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig magyar válogatott játékosa, Szoboszlai Dominik vasárnap Mányon szorított nevelőegyesülete, a Főnix FC sikeréért, ám nem csak emiatt sietett haza a Stuttgart ellen szerzett két gólját követően. A lipcsei klasszis ugyanis a szerelmét, Gécsek Fannit lepte meg a születésnapján.

Két távoli góljával már az első lipcsei bajnokiján sztár lett Szoboszlai Dominik a Bundesligában. A 20 éves magyar labdarúgó péntek este az RB Leipzig legjobbja volt a Stuttgart elleni diadal (4-0) során – sőt a forduló legjobbjának is megválasztották –, majd a két hétvégi szabadnapját kihasználva hazautazott Magyarországra.

– értékelt a Bildben Szoboszlai, aki álomba illően mutatkozott be hosszan elhúzódó szeméremcsont-gyulladásos sérülése után.

Szoboszlai Dominiknek a magánéletében is minden rendben van. A klasszis focista a gyönyörű teniszcsillaggal, Gécsek Fannival alkot egy párt Forrás: instagram.com/fannigecsek

A fantasztikusan sikerült előadást tehát itthon ünnepelte tovább.

Személyes megjelenése volt ugyanis a legszebb ajándék szerelme, Gécsek Fanni számára

– írja a Bors. A meseszép teniszezőnő, aki korábbi Európa-bajnok kalapácsvetőnk, Gécsek Tibor lánya, szombaton egy budapesti étteremben,

baráti körben ünnepelte a 20. születésnapját. Örömkönnyekben tört ki, amikor az asztalnál ülve a háta mögül egyszer csak előtte termett Dominik.

A fiatal pár még a válogatott focista salzburgi légióskodása idején talált egymásra. Fanni múlt decemberben, a lipcsei szerződéskötésre is elkísérte szerelmét, akivel együtt is élnek Németországban.

Szoboszlai aztán vasárnap még arra is szakított időt idehaza, hogy

barátai társaságában ellátogasson Mányba, ahol székesfehérvári nevelőegyesülete, a Főnix FC játszotta idénynyitó mérkőzését

a fejér megyei I. osztályú bajnokságban.

A szünetben többen is közös fotót kértek Szoboszlai Dominiktől Forrás: 2060.blog

– árulta el a lapnak Esterházy Mátyás, a játékos menedzsere.

A magyar válogatott és a Salzburg meccsein már megszokott volt, de a német Bundesliga-csapat, az RB Leipzig hívei először csodálkozhattak rá Szoboszlai Dominik telefonálást mímelő gólörömére.

„A szezon után elárulom, kinek és minek szól. Egyelőre azt remélem, hogy néhányszor még bemutathatom ezt – válaszolta Szoboszlai a gólöröme hátterét firtató Bild-kérdésre.