Neymar fotókkal üzent a kritizálóinak, hogy egyáltalán nem kövér

fbl Horizontal, Neymar
Ezen a képen valóban úgy látszik, hogy Neymaron van egy kis súlyfelesleg
Vágólapra másolva!
Néhány Instagramra feltöltött fotóval üzente meg az őt kritizálóknak Neymar, hogy egyáltalán nem küszködik súlyproblémákkal.

A botrányos körülmények között félbeszakított brazil–argentin vb-selejtező előtti edzésen készült félmeztelen fotóival próbálja bizonyítani a nagyvilágnak Neymar, hogy nincsenek súlyproblémái – írja a Bors. A brazil sztárfocistáról még a nyáron készült egy jachton olyan kép, ahol megereszkedett pocakkal volt látható.

Mivel a Copa Americán vett részt a szünetben, a PSG hosszabb pihenőt engedélyezett neki, ezért a francia bajnokságban eddig csak epizódszerep jutott neki. Sokan azonban kritizálják a formáját is a megjelent, pocakos kép miatt. A kritikusoknak csak táptalajt jelentett a Chile elleni vb-selejtezőn készült fotó is, ahol a mez Neymar hasán igencsak feszül.

Ezen a képen valóban úgy látszik, hogy Neymaron van egy kis súlyfelesleg Forrás: AFP/Claudio Reyes

A brazil futballista ezután magyarázkodásba kezdett, hogy igazából ő ennél nagyobb méretű dresszben szokott pályára lépni, de hogy a kötekedőket elhallgattassa, legközelebb majd M-es pólót vesz fel. Nos, a hiúságát sértő bántásokból olyannyira elege lett a támadónak, hogy Insta-fotókkal üzente meg, nincs rajta súlyfelesleg.