Shane Tusup ragaszkodik a Hosszú Katinkához köthető tetoválásaihoz

2021.09.19. 10:05

Csaknem négy év telt el azóta, hogy zátonyra futott Shane Tusup házassága a háromszoros olimpiai bajnok úszónővel, Hosszú Katinkával, az egykori edző-férj testén a tetoválások azonban továbbra is őrzik az együtt elért világraszóló sikerek emlékét.

A tréner – aki mostanra „profilt váltott", s elsősorban labdarúgók mentális és fizikai felkészítésével foglalkozik – közösségi oldalára feltöltött fotói arról árulkodnak, a fájdalmas szakítás ellenére nem akar megszabadulni a házasságára utaló alkotásoktól.

A 33 éves amerikai szakember nem rejtegeti tetoválásait, képein továbbra is jól látható mind az öt, Katinkához fűződő varrás – írja a Blikk.

A vállaim a családról szólnak, hiszen a jobb oldalon Katka, a balon pedig 2013. 08. 22., az esküvőnk dátuma található. Bármi is történjen az életben, számomra a párom és ez a nap lesz a legfontosabb" – mesélte korábban tetkóiról Tusup a Blikknek. Emellett bal alkarján Hosszúnak a 2015-ös vb-n 200 méter vegyesen elért 2:06.12 perces, a jobbon a 2016-os olimpián 400 méteren felállított 4:26:36 perces világrekordja díszeleg. Bal bicepszére pedig az úszónő beceneve, az Iron Lady is felkerült annak arcmásával. Amikor ezek az alkotások készültek, Tusup persze nem sejthette, hogy évekkel később viharos körülmények közt, egymást hűtlenséggel vádolva válnak el egymást.

Bárhogy is érez a tréner tetoválásaival kapcsolatban, az is igaz, hogy megszabadulni sem lenne egyszerű tőlük. A legnépszerűbb, lézeres eltávolítás is felettébb időigényes, nehézkes és költséges folyamat, amely több évbe és akár milliós összegbe is kerülhet. Egy másik lehetséges megoldás a fedőtetoválás készítése, a lézeres halványítást azonban többnyire ez esetben sem lehet elkerülni.