Ebbe a negyvenmilliárd forintot érő kastélyba költözik Messi a családjával - fotók

Lionel Messi, kastély
Ebbe a katélyba költözhet hamarosan Lionel Messi
Vágólapra másolva!
A francia sportnapilap nyilvánosságra hozta, hogy Lionel Messi három év alatt nettó 110 millió eurót, azaz 38,8 milliárd forintot fog keresni. Egyetlen kitétel, a hároméves szerződését ki kell tölteni. Nem csoda, hogy a felesége, Antonnela Roccuzzo lakás után nézett Párizsban.

Amikor Lionel Messi elhagyta Barcelonát és megérkezett új csapatához Franciaországba, családjával együtt egy, Paris St. Germain közelében lévő szállodában lakik. Az argentinok szupersztárja az első hetekben még türelmes volt, valószínűleg Antonella, a felesége is tűrte a kényelmetlenséget, de a napokban már döntöttek, és lakás után néztek, olyat kerestek, ahol kényelmesen elfér a házaspár a három gyerekkel egyetemben.

A kiszivárgott hírek szerint Messiék megtalálták az ideális házat, ugyanis Antonella 48 millió euró értékű ingatlant nézett meg Le Vésinetben

- írja a Bors.

Messi felesége már korábban is több házat megnézett a környéken, és az egyikről már majdnem meg is állapodott, de amikor a tulajdonos megtudta, kivel kötné meg az üzletet, havi tízezer euróval azonnal megemelte a bérleti díjat. De, a jelek szerint jól jártak, hiszen ráleltek egy "aprócska" ingatlanra, amelybe Lionel Messi azonnal be is szeretne költözni.

Antonella egy gyönyörű palotát talált, amely 48 millió eurót ér, s amelyben az asszony már mindent megvizsgált. Elárulta, hogy lenyűgözte mindaz amit látott, a fedett úszómedence, az edzőterem, a számos gyermekszoba, a védett parkoló,

a kert és minden, amit a kastélyban talált.

A vésinet-i megakastély, Párizstól körülbelül egyórányira, de mindössze 15 percre, a PSG edzőterétől található, és a 2000 négyzetméteres "házikóban" összesen 30 szoba található.

A műemlékvédelem alatt álló kastély egyébként gondnoki villával, cselédszállásokkal is bír, és a híres versailles-i Petit Trianon-ra hajaz.

Már csak azon múlik a költözés, hogy Lionel Messi hajlandó-e kifizetni a kért összeget az ingatlanért.